Tuesday, September 29, 2009

PREMIÄR!

Efter veckor av fixande och trixande så börjar det nu äntligen bli dags för Nasty Old People att ha världspremiär!

Boka in den 10 Oktober kl 19.00 i din kalender och ta med alla du känner och gå på en garanterat annorlunda filmpremiär!

Så här ser flyer/affisch/inbjudan ut som just nu är på på väg att infiltrera malmö... Funderar på att gå ut någon natt och affischera just bara för att man ska göra sådant på natten! Men då ska det vara natten mellan söndag och måndag, när gatorna är alldeles tomma och ensamma och blöta... klockan 4 på morgonen :)



Mette är Nynazist.
Hon jobbar ockå i hemtjänsten.
Det är där hon möter dom.
KLÄ DIG TILL TANT eller FARBROR
ta med mor och farföräldrar,
tanter och gubbar,
vänner och främlingar!
Soppa & mys och samtal!

Efter filmen TANTFEST & Nasty Old Party till 01.00 med liveband och Fröken Vega!

Föranmäl dig gärna på info@tangramfilm.se för att säkert få plats!

Obs! Medlemskap på kontrapunkt krävs! Bli medlem på hemsidan:

www.kontrapunktmalmo.net/members/register.php

http://www.kontrapunktmalmo.se/

Nasty Old People är nu en färdig film, och det sätt som filmen har blivit till på är en berättelse i sig. Allt startade med ett banklån på 100 000 och några människor som jobbade ideellt. Filmen kommer ha premiär med Luffarbion på kontrapunkt, ett kulturhus där en mångfald av skapande och engagerade människor kan mötas. Kontrapunkt bygger på att vi skapar tillsammans, enligt samma princip som filmen ärgjord och vi vill därför bjuda in dig att delta i förberedelserna inför premiären.

Torsdag 8:e och fredag 9:e skapar vi tillsammans rummet där premiären äger rum. Vi kommer bygga en atmosfär som återspeglar rummet och till detta behövs tantsaker!Ta med en virkad duk, en bonad eller en pelargon och bygg en tantvärld med oss! Luffarbion är RåFILMs rullande biograf som visar film på husfasader och efter premiären kommer filmen ge sig iväg på turné i världen.

Vi kommer inte ta något inträde till visningarna av filmen eftersom vi anser att alla skakunna se film oavsett ekonomiska förutsättningar. Om du vill stödja oss donerar du istället vad du vill och kan.

Vi inleder kvällen med en ny dokumentärfilm av filmkollektivet RÅFILM.
Ny färg lyser upp fasaderna i Santiago de Cuba där firandet av 50-årsjubileet av denkubanska revolutionen äger rum. Turismen är viktig för ön men kubanerna Juan ochMaria sitter nu i husarrest för bekantskap med utlänningar. Deras berättelser kastarljus över Kuba bortom den officiella bilden.

Av filmkollektivet RåFILM 10 min

http://www.rafilm.se/

FÖRFEST

Innan filmerna bjuder vi på en tallrik soppa som Mattias Hildingh, scenografen till Nasty Old People, har lagat. Han är nämligen också kock! Ta en öl eller ett glas vin och lyssna till tankar kring filmerna och varför vi vill försöka göra på ett annat sätt. Under visningen av filmerna är baren öppen och tillgänglig för alla hänsynsfulla människor :)

EFTERFEST!
Efter filmerna firar vi premiären med fest!

Live på scen:

Christin Owman

Jens Molander

DJ Fröken Vega

Vi ses bland tantvärlden!

VÄLKOMMEN!